Skip Navigation to Content
Artikler

En parterapeut skal skabe et trygt og tillidsfuldt rum

admin | april 05-2022 august 12th-2022 | No Comments
HomeArtikler

En parterapeut fra København skal skabe et trygt og tillidsfuldt rum

Der kan være mange grunde til, at man vælger at opsøge en parterapeut København. Hvis forholdet er tørlagt for intimitet og energi, kan der hurtigt opstå miskommunikation og dumme misforståelser, og hvis det sker ofte, kan det faktisk være rigtig vanskeligt selv i de mest velkørende parforhold at finde kærligheden frem igen.

Her er det oplagt at vælge en parterapeut, som kan være den rigtige løsning, fordi I her kan få hjælp til at finde ud af at se jeres relation i nye perspektiver og tænker over, hvad det egentlig er, der er på færde i jeres relation og samspil. Når en parterapeut starter et nyt forløb med et par, tager parterapeuten altid udgangspunkt i parrets situationer og oplevede konflikter, som I finder frustrerende, vanskelige og uoverskuelige med henblik på at give jer nogle værktøjer til at til at finde mere intimitet og ømhed hos jer. 

Når I går hos en parterapeut, er det helt afgørende, at I oplever rummet som trygt og venligt, så I har lyst og mod til at åbne op for at udtrykke om de ting, der ellers kan være svære selv at håndtere i dagligdagen. Intet er forkert at tage op, og du vil altid blive taget seriøst, når du udtrykker dine inderste længsler og behov og frustrationer. 

Udgangspunktet er, at vi sammen skaber et fortroligt rum og miljø, hvor vi kan arbejde med jeres problemstilling på en hensigtsmæssig måde uden ubehagelige overraskelser. Nogen gange kan det godt tage noget tid og være nødvendigt at man kommer langt i processen førend, man kan tage hul på nogen af de mere vanskelige snakke, som der altid vil være i kærlighedsrelationen.

Her vil I oplevende en støttende terapeut bosidende i København, som giver plads til at validere alt det I bringer ind i rummet

Leave a Reply